Patty in acie

Het Dreamteam Agility Training Center organiseert en faciliteert

Het Dreamteam Agility Training Center organiseert en faciliteert één en meerdaagse agility workshops op het wedstrijdterrein van het Hippisch Centrum in Markelo. Gerenommeerde Nederlandse en internationale trainers, handlers en keurmeesters worden uitgenodigd om deze workshops verzorgen.
…………
Das Dreamteam Agility Training Center organisiert Ein- und Mehrtägige Agility Seminare auf dem Gelände (natürlicher Rasen) des Reitersport Zentrum Markelo. Die Gemeinde Markelo liegt in der Holländischen Provinz Overijssel (Twente) und circa 30 Autominuten von der Niederländisch / Deutschen Grenze bei Gronau.

Direct tegenover het terrein waar de workshop wordt verzorgd, ligt midden in de bossen het hondenvriendelijke buitencentrum Hessenheem (www.hessenheem.nl). Hier kunnen de deelnemers van de workshop met korting een campingplaats of huisje huren. Ook voor familie en vrienden die meekomen, valt genoeg te beleven in het mooie Twente. Zie www.hofvantwente.nl
…………
Direkt gegenüber vom Übungsgelände liegt mitten im Naturgebiet der hundefreundliche Ferienpark Hessenheem (www.hessenheem.nl). Dort können die Seminar Teilnehmer zu begünstigten Tarifen ein Ferienhaus oder einen Standplatz für den Camper mieten. Auch für begleitende Familie und Freunde ist genügend Zeitvertreib im schönen Twente (www.hofvantwente.nl). Weitere Informationen anfragen über Email an: info@dreamteamagility.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>