Koningsdag

Koningsdag Workshop 27-4-2015

Agility workshop 27-4-2015Op Koningsdag, maandag 27 april a.s. organiseren wij onze eerste workshop op het mooie terrein van het Hippisch Centrum in Markelo van 8.30 tot 18.00 uur. Klik op de afbeelding om een pdf bestand van de volledige flyer met het programma te bekijken en te downloaden . De workshop wordt verzorgd door Willem Alexander Kelders en Ben Gräfe. Inschrijven kan door een mail te sturen naar: info@dreamteamagility.nl.

Het thema van Willem Alexander voor deze training is: Timing – Sneller door op tijd op de juiste plek te zijn.

Het thema van Ben voor deze training is: Positie, contact training en lichaamstaal – Is het toestel wat ik aangeef wel het toestel wat de hond ziet?

Schrijf je snel in >>

 

Een gedachte over “Koningsdag Workshop 27-4-2015”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>